Bouwunie Limburg biedt hulp bij bouwadministratie

iAssist bouw neemt administratie bouwbedrijven over

De administratieve rompslomp bij bouwbedrijven is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Zeker voor heel wat zelfstandigen zonder personeel en kleinere bouwbedrijven is het bijhouden van hun administratie een ware last. Daarom wil de nieuwe Vlaamse regering werk maken van minder administratieve lasten, minder regeldruk, meer vereenvoudiging, digitalisering en snellere procedures.
In afwachting van de plannen blijft Bouwunie Limburg niet bij de pakken zitten. De organisatie sloot recent een samenwerking af met iAssist bouw, een jong Limburgs bedrijf gespecialiseerd in het ontlasten van bouwbedrijven in hun administratie. “We merken dat er een enorme nood is aan administratieve ondersteuning in de bouwsector, vooral bij de kleinere bouwondernemer of de zelfstandige”, weet Marion Sterckx, zaakvoerder van iAssist. “Die ondernemers staan zelf elke dag op de werf om perfect werk, maar zijn tegelijk soms ook wat chaotischer in hun administratie. Het is onze missie om die ondernemers zodanig te ondersteunen zodat zij zich beter kunnen focussen op hun corebusiness.”
Zelfstandigen zonder personeel en kleinere bouwbedrijven die beroep willen doen op deze dienstverlening kunnen contact opnemen via info@iassist.be of op 0474 58 26 85, of via limburg@bouwunie.be of 011 26 30 10.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.