Woestijnhuis te zien in Black Mirror

Het Woestijnhuis ontvangt Netflix-reeks Black Mirror

La Casa del Desierto van Guardian Glass is in vol ornaat te zien in de Netflix-serie Black Mirror. Het project van Guardian Glass is te zien in de tweede aflevering van het vijfde seizoen, getiteld Smithereens. Black Mirror is een reeks van op zichzelf staande afleveringen, die allen een verontrustende en donkere toekomst afbeelden.
De bewuste aflevering werd afgelopen zomer opgenomen in twee draaidagen. Productieassistenten en cameramensen waren onder de indruk van de vele perspectieven en focuspunten van het Woestijnhuis. Het atypische huis is reeds meerdere malen gebruikt als filmlocatie voor film- en reclameproducties, mode- of fotoreportages en werd eigenlijk opgezet om de glasoplossingen van het bedrijf in extreme weersomstandigheden te testen. Zo wil Guardian Glass aantonen hoe belangrijk het is te kiezen voor het juiste glas voor de ramen van ieder huis.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.