Domotex 2018 op het juiste spoor

Grote focus op actuele trends

Hoewel het nog vijf maand te gaan is tot Domotex 2018, blijkt uit de cijfers dat de komende editie over straffe papieren zal beschikken. Domotex heeft op dit moment meer inschrijvingen dan dezelfde periode vorig jaar en zal zijn bezoekers en exposanten een interessant programma kunnen voorleggen over de heersende trends.
Daarnaast neemt Domotex een nieuwe benadering, met een verbeterde lay-out van de beurs en een duidelijke focus op de trend van individualisering – belichaamd door het thema Unique Youniverse.
Hal 9 wordt de thuis van de Framing Trends, een rijkelijk diverse showcase waar diverse bedrijven de uitdaging met het heersende beursthema zullen aangaan, met een waaier aan zowel individuele als gedeelde displays. Framing Trends biedt ook een gevarieerd programma met grote architecten en designers, alsook start-ups en designstudenten, in de vorm van ‘speed presentaties’ en debatgroepen. Die zullen de trend tot individualisering in tal van facetten onderzoeken, gaande van productdesign, productie, marketing enzovoort. Specifieke topics gaan over modulair design, nieuwe one-off originals of interactieve retail.
Domotex vindt plaats te Keulen van 12 tot en met 15 januari 2018.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.