Bouwunie Limburg neemt afscheid van voorzitter Leon Peters

Jos Meekers en Erik Hoebers nemen voorlopig de fakkel over

Bouwunie Limburg neemt afscheid van haar voorzitter Leon Peters (Dakwerken Peters Leon, Maaseik). Huidig ondervoorzitter Jos Meekers (Bouwbedrijf Meekers, Tongeren) neemt samen met Erik Hoebers (Hotec nv, Genk) als tweede ondervoorzitter voorlopig de fakkel over.
Leon Peters nam het voorzitterschap op in 2013 en zette zich tomeloos in voor het promoten van de bouwsector bij jongeren. Leren op de werkvloer was één van zijn stokpaardjes. Hij zei: "Werkplekleren is de toekomst. Het moet het sterk merk worden dat jongeren de best mogelijke ontplooiingskansen biedt." Daarnaast besteedde hij heel wat aandacht aan verplichte opleidingen en ijverde hij ook voor meer gerichte controles van werven. Zijn opvolgers zullen het werkplekleren actief blijven promoten naar de bouwbedrijven toe zodat ook zij zich hiervoor voluit engageren.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.