De werkplek van de toekomst

Tech.Lounge verrast met bereikbaar en inspirerend co-working concept in Brussel

De klassieke kantorenmarkt in België staat onder druk van de nieuwe business-modellen en verschuift geleidelijk aan richting business centra, co-working infrastructuren en flexibele werkplekken. De Tech.Lounge te Brussel van BluePoint speelt nu in op die trend en biedt een werk hub voor Agoria Real Estate leden, zelfstandigen, start-ups, scale-ups en andere technologieliefhebbers.
De Tech.Lounge biedt innovatieve, creatieve en high tech werkruimtes, ontmoeting- en netwerkplaatsen en vergadermogelijkheden. Zo is er een cirkelvormige, state-of-the-art brainstorming arena. Die biedt een nieuwe technologie voor brainstorming sessies waar het gebruik van smart phones centraal staat. Het scherm is tactiel en kan door meerdere personen gelijktijdig aangestuurd worden. Zelfs personen die niet aanwezig zijn in de ruimte kunnen interactief deelnemen en het scherm op afstand aansturen. Daarnaast kan via een green-key wall in een opnamestudio, en de bijhorende montagelaptop, eenvoudig en snel een filmpje gemaakt worden dat onmiddellijk gebruiksklaar is voor social media of andere online toepassingen.
Er is ten slotte ook plaats voor ontspanning. Het werk kan worden afgewisseld met een moment van biljart of een hap en babbel aan de airstream food caravan. Co-working is een totaalconcept waarbij de inrichting van de ruimte en ook de samenstelling van werk, netwerking en vergadermogelijkheden ertoe bijdragen de samenwerking te verbeteren en een hoger werkrendement te stimuleren.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.