naar top
Menu
Logo Print

Bouwunie Limburg biedt hulp bij bouwadministratie

iAssist bouw neemt administratie bouwbedrijven over
magazine

De administratieve rompslomp bij bouwbedrijven is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Zeker voor heel wat zelfstandigen zonder personeel en kleinere bouwbedrijven is het bijhouden van hun administratie een ware last. Daarom wil de nieuwe Vlaamse regering werk maken van minder administratieve lasten, minder regeldruk, meer vereenvoudiging, digitalisering en snellere procedures.
In afwachting van de plannen blijft Bouwunie Limburg niet bij de pakken zitten. De organisatie sloot recent een samenwerking af met iAssist bouw, een jong Limburgs bedrijf gespecialiseerd in het ontlasten van bouwbedrijven in hun administratie. “We merken dat er een enorme nood is aan administratieve ondersteuning in de bouwsector, vooral bij de kleinere bouwondernemer of de zelfstandige”, weet Marion Sterckx, zaakvoerder van iAssist. “Die ondernemers staan zelf elke dag op de werf om perfect werk, maar zijn tegelijk soms ook wat chaotischer in hun administratie. Het is onze missie om die ondernemers zodanig te ondersteunen zodat zij zich beter kunnen focussen op hun corebusiness.”
Zelfstandigen zonder personeel en kleinere bouwbedrijven die beroep willen doen op deze dienstverlening kunnen contact opnemen via info@iassist.be of op 0474 58 26 85, of via limburg@bouwunie.be of 011 26 30 10.

BOUWUNIE LIMBURG

BOUWUNIE LIMBURG

+3211263010
+3211233508