naar top
Menu
Logo Print
19/11/2019 - VALERIE VERKAIN

Winnaars Decoratie Awards 2019 bekend!

Vijf schilder-decorateurs beloond met trofee

Op 28 november vond de Decoratie Awards Uitreiking plaats en werden de winnaars van de derde editie van de Decoratie Awards bekendgemaakt. Vijf projecten vielen in de prijzen. Ontdek de laureaten en winnaars hier.

Winnaars
V.l.n.r.: Winnaar Categorie Binnenschilderwerken Ambachtelijke technieken: Luk Ghys (ArteZ), Winnaar Categorie Totaalinrichting: Filip Brisaert (Dynaset), Winnaar Categorie Binnenschilderwerken Project: Kris Mathijs (Kris Mathijs Schilderwerken), Winnaar Categorie Binnenschilderwerken Woning: Christophe Dahlem (Edelhert Natuurlijk) en Winnaar Categorie Buitenschilderwerken: Kevin Tinel (Art D'Eco)

De sponsors:

Sponsors

Binnenschilderwerken WoningCategorie Binnenschilderwerken Woning: de laureaten en winnaar

Winnaar Edelhert Natuurlijk ging helemaal naar Ibiza voor de renovatie van een vakantiewoning. Bijna alle oppervlakken werden bewerkt met kalk en zeep. 

BinnenschilderwerkenCategorie Binnenschilderwerken Project: de laureaten en winnaars

Twee, sterk van elkaar verschillende projecten, werden door de vakjury met exact dezelfde score beoordeeld. Dus werden binnen deze categorie twee Awards uitgereikt. Winnaar Kris Mathijs Schilderwerken transformeerde een oud leegstaand horecapand in Hoepertingen dankzij een doordachte combinatie van decoratieve technieken en verouderingstechnieken tot een modern restaurant in een landelijke omgeving. Kris Mathijs Schilderwerken kreeg de Award binnen de Categorie Binnenschilderwerken Project.

Ambachtelijke TechniekenBij de restauratie van de pastorij van het begijnhof van Hoogstraten was de marmerimitatie echt wel de blikvanger. De manier waarop deze imitatieschildering door winnaar ArteZ werd geconserveerd en hersteld, gooide hoge ogen. ArteZ werd beloond met de Award Binnenschilderwerken Ambachtelijke Techniek.

BuitenschilderwerkenCategorie Buitenschilderwerken: de laureaten en winnaar

Winnaar Art D'Eco slaagde erin om een oude, verzakte, maar beschermde neoclassicistische gevel in Oudenaarde te restaureren met historisch verantwoorde en compatibele dampopen materialen. 

TotaalinrichtingCategorie Totaalinrichting: de laureaten en winnaar

Winnaar Dynaset richtte dit kantoor in Brussel volledig naar wens van de ontwerper in met atypische materialen zoals: tegellijm als decoratieve muurbezetting, graffiti als muurschildering, boomschors als akoestische oplossing, oude trapleuningen, enz.

 

 

Hier vindt u nog eens alle genomineerden

De winnaars werden door de sponsors nog wat extra in de watten gelegd en mochten tal van fijne prijzen mee naar huis nemen. Anza Verimex stelde een Goodie Bag samen met onder andere een carbon verlengstok. BOSS paints gaf een geschenkpakket weg waarin ook een bon voor gratis kleuradvies en een bon voor lakken zat. IVC schonk de winnaars een cheque ter waarde van 50 m² gratis Moduleo Layred vloerbekleding. De laureaten kregen een voucher ter waarde van 25 m² van diezelfde vloerbekleding. Sikkens stelde voor de winnaars dan weer een uniek prijzenpakket van verftoebehoren samen, met hierin ook het nieuwste gadget voor een adequaat kleuradvies: de Sikkens Color Sensor.

SponsorsBOSS

IVCSikkens

awardsBekijk hier het Dobbit TV-verslag en de sfeerfoto's van de uitreikingsavond

 

 

 

 

 

DanyBekijk hier de presentatie van Dany Abeloos van het PMG ContentLab en ontdek wat 2020 brengt voor de schilder- en decoratiesector

NiekBekijk hier de presentatie van trendwatcher Niek De Prest en ontdek welke trends op ons afkomen