naar top
Menu
Logo Print

TAPIJT BIEDT EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Vloerbekleding zorgt voor comfort, sfeer en gezelligheid, of ze nu donzig, glad geweven, rond, of vierkant zijn. Er kunnen ruimtes mee gedecoreerd worden, bepaalde regio's mee afgebakend worden, persoonlijke stijl mee geuit worden en ze zijn geschikt voor zowel particuliere en professionele, als commerciële ruimtes. Er zijn namelijke eindeloze combinaties te maken op vlak van kleur, stof, patroon, ontwerp, product, etc.

tapijttegelsMILIEUBEWUSTWORDING CENTRAAL BIJ OPBOUW EN ONDERHOUD TAPIJTTEGELS

Tapijttegels zijn helemaal terug van weggeweest. Oneindige kleurencombinaties en patronen zorgen ervoor dat hedendaagse looks bekomen kunnen worden. Zo schudt de tapijttegel voorgoed het oubollige imago van zich af. Niet alleen op esthetisch, maar ook op technisch vlak staan de innovaties niet stil. Mens- en milieubewustwording staan hierin duidelijk centraal. Zo wordt er bij de opbouw van de tegel gezocht naar duurzame alternatieven met een duidelijke focus op de recycleerbaarheid.

tapijtTAPIJT TOVERT BESTAANDE OF NIEUWBOUWTRAP OM IN EYECATCHER

Wanneer een oude, bestaande trap niet langer zo fraai oogt, is het in veruit de meeste gevallen helemaal niet nodig om die door een nieuw exemplaar te vervangen. Want een grondige traprenovatie en bekleding met een leuk tapijt, kan wonderen doen. Een nieuwbouwtrap is echter ook flink gebaat met een tapijt. Want behalve het esthetische voordeel, zijn er ook ettelijke interessante functionele pluspunten aan verbonden.

Voordelen en vereisten
Stijlvoorkeuren en praktijk