Nieuwe Managing Director Gyproc

Rini Quirijns geeft fakkel door aan Dirk De Meulder

Rini Quirijns beëindigt binnenkort zijn mandaat als Managing Director van Gyproc® in de Benelux en gaat na een lange carrière binnen de groep Saint-Gobain eind dit jaar met pensioen. Als opvolger werd op 1 november 2019 reeds Dirk De Meulder verwelkomd, die daarvoor Managing Director was bij Saint-Gobain Isover in Frankrijk.
Met de komst van de nieuwe Managing Director neemt Gyproc in België na tien jaar afscheid van Rini Quirijns. Quirijns zette sterk in op duurzaamheid. Zo werd werd vorig jaar een natuurgipsfabriek geopend op de site in Kallo (Beveren) en werden verscheidene initiatieven rond circulaire economie (recyclage van gipsplaten) en de verduurzaming van transport gelanceerd. Ook innovatie was een speerpunt voor hem.
Rini Quirijns, afscheidnemende Managing Director: “Dirk heeft een sterke expertise binnen de Saint-Gobain Groep opgebouwd. Ik ben er zeker van dat Gyproc België hier veel vruchten van zal dragen, en ik wil hem heel veel succes en plezier wensen bij dit prachtige bedrijf.” Opvolger Dirk De Meulder: “Gyproc heeft een sterk team en weet de klanten ten dienste te staan en innovatief te werken. Ik kijk ernaar uit om hier samen met klanten en partners op voort te bouwen.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.