Lecot on Tour - Nekkerhal Mechelen

Dit jaar presenteren we je de zesde editie van Lecot on Tour. We verwachten je dit jaar niet in Kortrijk, niet in Genk en ook niet in Namen Wij hebben onze locaties in het “on Tour concept" eens opnieuw overwogen en kozen dit jaar voor de Nekkerhal in Mechelen. Een centrale locatie in België waarbij we nog steeds willen aantonen dat we de grootste nationale speler zijn voor de bouwindustrie. Jouw sterke schakel op gebied van beslag, gereedschappen, bevestigingen en chemicaliën, persoonlijke beschermingsmiddelen en zo veel meer. Maar dit is niet het enige dat wijzigt aan ons Lecot on Tour verhaal, we kozen er ook voor om de beurs niet in september te laten doorgaan, maar in oktober. Dus noteer alvast in jouw agenda:
11 oktober 2019, van 10u tot 22u, moet je in de Nekkerhal in Mechelen zijn. Er zullen opnieuw ruim 70 leveranciers aanwezig zijn om je bij te staan met raad en daad over ons complete gamma en in het bijzonder over de recentste evoluties en nieuwigheden

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.