naar top
Menu
Logo Print

Toegankelijke Italiaanse decoratieve technieken

Roux

Art’e Style van Di Donato:
een nieuwe, hoogstaande lijn van Italiaanse decoratieve afwerking

Verfgroothandel Roux biedt nu ook de nieuwe lijn Art’e Style van Di Donato aan. Deze kwalitatieve, hoogstaande lijn van decoratieve afwerking speelt in op de trends in design, kleuren en technieken. U kan bij Roux terecht voor opleidingen en technische ondersteuning om deze Italiaanse technieken aan te leren.

ART’E STYLE

Art’e Style is de naam van de nieuwe lijn van decoratieve af­werking van de groep Di Donato. Deze lijn van hoogstaande Italiaanse decoratieve technieken speelt in op de allerlaatste trends.

Di Donato is reeds meer dan 60 jaar actief op de internationale markt en staat door een duidelijke visie en non-stop onderzoek en ontwikkeling aan de top in hun marktsegment. Vandaag is Di Donato aanwezig in meer dan 26 landen wereldwijd.

Roux
Bij Roux vindt u niet alleen de producten van Art’e Style, maar kan de schilder ook terecht voor uitgebreide opleidingen

Opleidingen

Di Donato geeft advies dat niet stopt na de verkoop, maar verder loopt tot in de zitkamer. Roux, ook al meer dan 60 jaar actief in de verfwereld, en officiële partner van Art’e Style, kan zich goed vinden in die filosofie van Di Donato.

Bij Roux vindt u niet alleen de producten van Art’e Style, maar kan de meester-schilder ook terecht voor uitgebreide opleidingen en technische ondersteuning. Tevens begeleidt de verfgroothandel ook minder ervaren schilders om de drempel te overwinnen en te leren hoe ze de prachtige Italiaanse technieken van Art’e Style kunnen plaatsen.

Di Donato en Roux dragen op die manier bij om samen met de vakman de afwerkingsgraad en uitstraling van het schilderwerk nog te verhogen.

ROUX

ROUX

BOSDEL 57
3600 GENK
+3289300690
+3289350581