naar top
Menu
Logo Print

Mooiste project met decoratieve technieken bekend!

BOSS paints stelt winnaar Deco-wedstrijd en nieuwigheden voor op Deco Event

Schilderwerken Claeys

Winnaar Vincent Claeys en partner Liesbeth Callewaert (Schilderwerken Claeys - Oedelem)

Begin februari was The Lab in Gent de place to be voor schilder-decorateurs. BOSS paints organiseerde er een exclusief Deco Event en bracht er een 100-tal schilder-decorateurs samen voor de bekendmaking van het winnende project van de BOSS paints Deco-wedstrijd en voor de voorstelling van enkele bijzondere nieuwigheden.

De winnaar van de Deco-wedstrijd is bekend!

De Deco-wedstrijd gaat op zoek naar het mooiste met BOSS paints decoratieve technieken gerealiseerde project. Uit meer dan 50 inzendingen kwam het project van Vincent Claeys van Schilderwerken Claeys uit Oedelem als winnaar naar voren. Niet alleen de jury duidde het project aan als winnaar, ook de aanwezigen op het Deco Event stemden mee.

Schilderwerken Claeys

Ook het bad kreeg een Aqua Sensa afwerking, maar met een 'special touch' dankzij de goudverf Metallic Chic

De badkamer van het winnende project springt dan ook in het oog! Die werd in een donkere kleur gezet met Aqua Sensa, een waterbestendige afwerking. Absolute blikvanger is echter het bad. Het bad kreeg ook een Aqua Sensa afwerking, maar met een 'special touch' dankzij de goudverf Metallic Chic waarmee Vincent Claeys experimenteerde. In de andere ruimtes bracht Vincent Claeys op de muren de decoratieve stuctechniek Claystuc in een beige kleur aan.

Kalkstuc: nieuwe deco met zachte kalktekening

Behalve voor de bekendmaking van de Deco-wedstrijdwinnaar, greep BOSS paints het event ook aan om de aanwezigen kennis te laten maken met enkele interessante nieuwigheden. Tijdens het event vonden live demonstraties plaats van het nieuwe product Kalkstuc (nog in testfase!) en die werden gretig bijgewoond. Kalkstuc is een fijner alternatief voor Maroc: makkelijker uit te smeren en met een langere open tijd.

Deco ToolboxDeco Boxx: alle tools voor speciale effecten

Ook de nieuwe toolboxen vielen in de smaak van de aanwezige plaatsers van decoratieve technieken. De Deco toolboxen bevatten spatels, truwelen, rollen en stempels specifiek bedoeld voor het plaatsen van decoratieve technieken en het bekomen van bijzondere effecten zoals houtnerven, bamboe-effect, krokodillenhuid enz. Ze zijn er in twee uitvoeringen: voor de 'gewone' deco-plaatser en voor de expert.

Raadpleeg het online inspiratieboek

De nieuwe online inspiratiegalerij, ten slotte, is zeker ook het vermelden waard. Op deco.boss.be worden talrijke referenties getoond van de verschillende decoratieve technieken van BOSS paints (bv. Aqua Sensa, Claystuc, Limestone en Maroc). Het is de ideale tool om samen met de klant af te stemmen welke techniek de voorkeur geniet.

BOSS

BOSS

NIJVERHEIDSTRAAT 81
8791 WAREGEM-BEVEREN
+3256738200
-