naar top
Menu
Logo Print

LayRed®, meerlagige renovatievloer met designlooks

LayRed®, meerlagige renovatievloer met designlooksMet een rode achterkant die verdwijnt als de designvloer geïnstalleerd is, zet LayRed® de toon. Deze luxevinylvloer van Moduleo is een spannende nieuwkomer in de markt: stijlvol design, een ongeëvenaarde sterkte en buitengewoon comfort. Aan de basis ligt een gepatenteerde technologie, ontwikkeld in het Belgische R&D-centrum.

Met geïntegreerde ondervloer

Oneffen ondervloeren kunnen een uitdaging zijn, maar daar weet LayRed® raad mee: een geïntegreerde ondervloer. Deze vloer is sterk genoeg om verschillen te overbruggen en oneffenheden op te vangen. Zo is de ondervloer egaliseren niet nodig. LayRed® is ook snel en gemakkelijk zwevend te installeren, zonder lijm, en onmiddellijk beloopbaar.

Zacht en stil

LayRed® staat voor maximaal comfort. De vloer is elastisch, reageert veerkrachtig op lichaamsgewicht en zorgt voor een zacht en warm gevoel onder de voeten. Vergeet ook gekraak of irritante hak-geluiden bij het lopen. Dankzij de geïntegreerde ondervloer vermindert het transmissiegeluid met 21 dB. Dat maakt van LayRed® de stilste klikvloer in zijn segment.

Kras- en vlekbestendig

LayRed® bestaat in meer dan 30 kleuren en 7 designs. Elk design heeft haarscherpe details en kent weinig herhalingen. Een LayRed®-vloer ziet er dus net zo uniek uit als zijn natuurlijke tegenhanger. De TwinGuard PU-beschermlaag garandeert superieure kras- en vlekbestendigheid. Zo blijft het design intact, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

Sterk en stabiel

Grote ramen laten ons volop genieten van natuurlijk licht. Een keerzijde zijn de temperatuurschommelingen, maar daar heeft LayRed® geen problemen mee. De vloer blijft in alle omstandigheden sterk en stabiel; warmte en koude hebben geen vat op de vorm van de vloer.

IVC BEYOND FLOORING

IVC BEYOND FLOORING

NIJVERHEIDSLAAN 29
8580 AVELGEM
+3256653211
-