naar top
Menu
Logo Print

DE TIJD VAN DOMME IJZERWAREN IS VOORBIJ

TEST DE VELE MOGELIJKHEDEN EN VERNIEUWINGEN UIT BIJ HÄFELE BELGIUM

Stand 4244

De gloednieuwe catalogus van Häfele BelgiumMeer leven per vierkante meter, easiness en de designtrends 'Black' en 'Smart' - dat zijn de vier kerngedachten waarmee beslag-fabrikant Häfele dit jaar naar Prowood trekt.
Dat, en een gloednieuwe catalogus, helemaal up-to-date en specifiek afgestemd op de Belgische normen en terminologie. In die ruim 2.000 pagina's tellende cataloog vindt u alle technische informatie over het volledige productaanbod in de categorie meubelbeslag; de belangrijkste nieuwigheden test u op de beursvloer gewoon uit.

MEER LEVEN PER VIERKANTE METER

Finetta FlatfrontAl verscheidene jaren zet Häfele alles op alles om gebruikers ook op een kleinere woonoppervlakte een optimaal comfort te bieden. Op Prowood 2018 bewijst de fabrikant dat het klepbeslag Free volwassen is geworden, en ontdekt u hoe het Slido Fold 100-T schuifdeurbeslag de installatie van mobiele scheidingswanden eenvoudig en betaalbaar maakt, zonder aan flexibiliteit in te boeten.

Een ware eyecatcher is dan weer Finetta Flatfront: beslag voor schuifdeuren in hetzelfde vlak en de nieuwste telg in de Häfele familie. Met niet meer dan enkel een discrete bovengeleiding lijken de deuren wel te zweven! Bovendien laat dit configureerbaar product ongekende bewegingsvarianten toe, die ieder meubeldesigner zal smaken.

EENVOUD VAN BEGIN TOT EINDE

Axilo sokkelverstelvoeten worden dankzij het aangepast werktuig snel en comfortabel bijgesteldNatuurlijk is het niet alleen de gebruiker die profiteert van de innovaties van Häfele. Zo zijn de Axilo sokkelverstelvoeten dankzij het aangepaste werktuig erg snel en met maximale aandacht voor het comfort en de ergonomie van de plaatser bij te stellen, en laten de lxConnect spreiddeuvels SC 8/25 en SC 8/60 een eenvoudige voorbereiding, een flatpack transport en een snelle assemblage van corpussen toe. Speciale gereedschappen zijn daarvoor niet nodig; een eenvoudige boor volstaat.

ZWARTE EN/OF SLIMME IJZERWAREN

Het Häfele open reksysteemTen slotte benadrukt Häfele op Prowood dat bouw- en meubelbeslag lang niet meer als domme of louter functionele ijzerwaren beschouwd moeten worden. Zie zelf hoe de zwarte uitvoeringen van het HAWA Concepta draaischuifdeurbeslag, het Häfele open reksysteem en de verschillende Loox-onderdelen tot stijlelementen verworden, of hoe de Häfele Connect BLE Box eenvoudige meubels tot slimme hubs transformeert.
Ook de nieuwe Dialock deurkruk met BLE, speciaal ontwikkeld voor toegangscontrole aan deuren met wisselende machtiging, kan op de beursvloer trouwens uitgebreid getest worden. Zo ervaart u rechtstreeks wat er thans allemaal mogelijk is.