naar top
Menu
Logo Print

NIEUWIGHEDEN BIJ DB&S MACHINES

GEEN HALF WERK OP PROWOOD

Stand 1100

Net zoals de vorige edities doen we met DB&S Machines opnieuw mee aan Prowood, dé driejaarlijkse hoogmis voor de houtbewerker in België. Met een stand van 1.200 m², de grootste stand van de ganse beurs, zullen we dan ook ons uitgebreide gamma kunnen tonen en demonstreren.
We willen van deze gelegenheid dan ook gebruikmaken om een aantal nieuwigheden voor te stellen. We lichten al even een tipje van de sluier op.

CREATOR 950

DB&S Machines op ProwoodDeze compacte doorloop-CNC (slechts 5 m² vereiste ruimte nodig) komt met alles inbegrepen. Het freesaggregaat heeft de mogelijkheid vierzijdig te omfrezen. Via een drevelaggregaat in de X-as kan de drevel automatisch en nauwkeurig in beide richtingen van de X-as in het werkstuk worden geplaatst. Alle bewerkingen gebeuren traditioneel van bovenaf en alles wordt eenvoudig bediend dankzij het intuïtief te bedienen 24"-kleurenscherm.

KAPPA 590

Dit is de nieuwe Format-4 paneelzaag met dubbele zwenking voor versteksnedes in alle situaties. De Kappa 590 is verkrijgbaar met een drieassig voorritsaggregaat: dit parkeert de voorritser met een druk op de knop en maakt zodoende plaats voor zaagbladen met grote diameter. Dat bespaart u ook kostbare tijd.
Net zoals op de andere Format-4 paneelzagen heb je hier ook tien jaar garantie op de speciale X-Roll roltafel, wat uniek is bij paneelzagen.

TEMPORA 45.03(L)

De nieuwste kantenlijmer binnen de Tempora reeks van Format-4. Met zijn maximale werkstukhoogte van 45 mm en maximale kantdikte van 3 mm is dit een volwaardig professioneel instapmodel.
Ontdek SmarTouch, het gemakkelijk te bedienen kleurenscherm. Merk dat je hiermee tijdwinst boekt door alles automatisch en met een druk op de knop in te stellen.

BLIJVENDE INZET OP SERVICE

DB&S Machines op ProwoodBij DB&S blijven we service hoog in het vaandel dragen. Recentelijk werd onze serviceafdeling ook gevoelig uitgebreid en spelen we korter op de bal met een uitvalsbasis in het Brusselse. De servicedienst is elke werkdag (ma - do van 08.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 08.00 tot 15.00 uur) rechtstreeks bereikbaar op 051/62.25.11.
Bezoek gerust onze website voor meer info (www.dbs-machines.be) of contacteer ons met een vraag of voor een afspraak met een van onze vertegenwoordigers!