naar top
Menu
Logo Print

MAAK VANDAAG AL KENNIS MET DE TRENDS VAN MORGEN

DOMOTEX TOONT NIEUWE DESIGNS VOOR EEN GECONNECTEERDE WERELD

Ook voor gevestigde waarden staat de tijd niet stil. Domotex, altijd frontrunner geweest op vlak van trends, zal in 2019 dan ook in het teken staan van digitalisering en de 'verbonden' wereld. Connectiviteit is overal en dus ook aanwezig in vloeren en vloerbekleding.

Domotex gaat op zoek naar oplossingen en ontwerpen voor een geconnecteerde wereld (Deutsche Messe)HOTSPOT

Vier dagen lang zal Hannover opnieuw de hotspot voor vloeren en vloerbekleding zijn.
Domotex zal een overzicht bieden van wat de markt te bieden heeft, alsook de heersende en komende trends en technologieën.

CREATE 'N' CONNECT

Doorheen de beurs zal het hoofdthema als rode draad over de beursvloer lopen. Connectiviteit is alomtegenwoordig - en dus ook hier. Ideeën en ontwikkelingen zullen aan bod komen tijdens de beurs, zoals slimme vloeren of moderne ontwerpen met traditionele productietechnieken. Via keynote speeches zullen verschillende experts in hal 9 hun licht laten schijnen over het thema.

BEZOEK OP MAAT

Tijd is kostbaar en je wil op korte tijd zo veel mogelijk relevante zaken ontdekken. Daarom organiseert Domotex rondleidingen met architecten of ontwerpers langs exposanten volgens een bepaald thema, zoals ook het hoofdthema.

VOOR ELK WAT WILS

Daarnaast zijn er tal van andere interessante punten in het programma te vinden, zoals de Carpet Design Awards, of het Treffpunkt Handwerk, waar het zal gaan over de technische kant van flooring. Tijdens de tentoonstelling Wood Lifecycle zet Domotex het potentieel van hout in de kijker. 

MET CHARTERVLUCHT NAAR DOMOTEX

Op vrijdag 11 januari organiseert TradeFairs.be een speciale eendaagse chartervlucht naar DOMOTEX 2019 in Hannover. Door de optimale planning van deze chartervlucht woon je de beurs van opening tot sluiting bij! Je reist uitsluitend met vakgenoten zodat je volop kunt netwerken. Snel, comfortabel én efficiënt!

DOMOTEX: PRAKTISCH

Waar: Deutsche Messe, Hannover (D)

Wanneer: van 11 t.e.m. 14 januari 2019
van 9.00 u. tot 18.00 u.

Toegang (dag/beurs): 32 €/52 €

Meer info: www.domotex.de

DOMOTEX

DOMOTEX

MESSEGELANDE 1
30521 HANNOVER
+495118932131
+495118931262