naar top
Menu
Logo Print

ONTDEK DE TOEKOMST VAN PLEISTER OP FARBE 2019

VOLDOET PLEISTER AAN DE NIEUWE VEREISTEN?

De toekomst staat centraal op de Keulense vakbeurs Farbe, Ausbau & Fassade (foto: GHM)Met heel wat aandacht voor duurzaamheid, digitalisering, de toekomst van bepleistering … De Duitse vakbeurs Farbe, Ausbau & Fassade (kortweg Farbe) legt haar focus duidelijk op de toekomst, onder het motto 'The next generation'.

GIDS VOOR DE SECTOR

Om de uitdagingen het hoofd te kunnen bieden, wil Farbe zich opwerpen als gids voor de sector van schilders, decorateurs, (interieur)ontwerpers alsook de droge afbouw. Naast het bieden van een significant overzicht van de markt zal de Duitse vakbeurs ook diverse concrete oplossingen aanbieden voor tal van activiteiten van bezoekers.

De bezoeker staat centraal

Een nieuw grondplan moet voor meer mogelijkheid tot netwerken zorgen, maar ook voor een zekere logica in het grondplan, zodat het eenvoudiger is om alle 350 exposanten terug te vinden in Hal 6, 7 en 8 van de Kölnmesse.

Er zullen ook gratis guided tours beschikbaar zijn om bezoekers een optimaal overzicht te bieden. Daarnaast zijn er uiteraard ook talrijke demonstraties en presentaties over actuele kwesties zoals de digitalisering.

Bepleistering van de toekomst

Hoewel pleister een evergreen is, zijn er vandaag geen zekerheden meer. Hoe ziet de gevel van de toekomst eruit? En voldoet pleister nog aan die nieuwe vereisten? Het is het onderwerp van een onderzoek dat voorgesteld wordt op de vakbeurs. Bezoekers zullen er de toekomst van pleister en oppervlaktebehandeling kunnen aanschouwen én testen.

PRAKTISCHE INFO

 • Waar: 
  Kölnmesse, Keulen (D)
 • Wanneer: 
  20 t.e.m. 23/03/2019
  9.00 u. - 18.00 u.
  (zaterdag 23/03: tot 16.00 u.)
 • Toegang
  Volledige beurs: € 39
  1 dag: € 15 (2 dagen: € 23)
  of met een voucher/uitnodiging
 • Meer info: 
  www.faf-messe.de

FARBE

VAN EKERIS EXPO SERVICE

POSTBUS 1519
2003 BN HAARLEM
+31235258500
-