naar top
Menu
Logo Print

MET VIP TOOLS WERKT U IN HET HELDERSTE LICHT

Vip Tools heeft nu al meer dan tien jaar een sterke handelsrelatie met de Deense fabrikant van werfverlichting SCANGRIP. Beiden streven naar dezelfde doelen: een breed en duurzaam assortiment van functionele kwaliteitsproducten voor de professionele markt aanbieden tegen de beste prijs.

CONSTANTE EVOLUTIE

De technologie van leds en batterijen evolueert voortdurend! Ze zijn steeds twee stappen voorals het gaat om het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve ledwerklampen.

SPECIFIEKE NODEN

Alle producten zijn ontworpen en ontwikkeld in Denemarken. Gedurende het ontwikkelingsproces is SCANGRIP in nauw overleg met zowel specialisten in de markt als professionele consumenten, om er zo voor te zorgen dat de producten aan hun specifieke behoeften en vereisten voldoen.
SCANGRIP biedt het sterkste en meest uitgebreide assortiment werklampen aan met de nieuwste ledverlichtingstechnologie die op de markt verkrijgbaar is.

HOGE KWALITEIT

De producten van SCANGRIP staan bekend om hun hoge kwaliteit, en hun prijs-kwaliteitverhouding wordt als de beste op de markt beschouwd.
Bij de Deense onderneming zijn er uitgebreide kwaliteitscontroleprocedures en de lampen zijn ISO 9001-gecertificeerd.
Samengevat, SCANGRIP is van onschatbare waarde voor de eindgebruiker!

VIP TOOLS

VIP TOOLS

+3238445252
+3238446535