naar top
Menu
Logo Print

DAG VAN DE AFWERKING STELT DE BEZOEKER CENTRAAL

BELEVINGSBEURS VOL NIEUWIGHEDEN

Eind november is het weer zover. Brussel mag weer talloze enthousiaste bouwprofessionals ontvangen voor de intussen twaalfde Dag van de Afwerking. De jaarlijkse afspraak voor alle professionals uit de afwerkingssector zal opnieuw haar bekende formule brengen om het bezoeker en exposant zo goed mogelijk naar hun zin te maken.

IEDEREEN IS WELKOM

150 exposanten zullen op de Dag Van De Afwerking hun nieuwste oplossingen tonen en demonstrerenAlle bouwprofessionals uit de afwerkingssector zijn uitgenodigd. Schilders en schrijnwerkers, stukadoors en parketplaatsers, dakwerkers, maar evengoed architecten en aannemers of geïnteresseerde bezoekers tout court zullen er kunnen aanschouwen welke nieuwigheden de 150 exposanten zullen tonen.

Theorie en praktijk

Traditioneel staat de beleving centraal, met een demonstratietent waar de bezoeker de producten eigenhandig kan uittesten.

Daarnaast werd een seminarieprogramma uitgewerkt in samenwerking met het WTCB.

BELGIAN STONE DAY

Naast de Dag van de Afwerking is er de Belgian Stone Day, waar een volledige tent gewijd zal worden aan de verschillende toepassingen met natuursteen en keramiek.

HAPJE EN DRANKJE

Als kers op de taart is er opnieuw gratis catering op de beurs, zodat iedereen met een hapje en een drankje contacten kan leggen of kan netwerken met collega's, fabrikanten of zakenpartners. Dat alles moet zorgen voor een dag vol beleving, waar je nieuwe oplossingen ziet en nieuwe en oude contacten kunt leggen.

PRAKTISCH

  • Waar: Brussels Kart Expo, Brussel
  • Wanneer: Dinsdag 26 november 2019, van 9.00 u. tot 19.00 u.
  • Toegang: Gratis voor leden van Confederatie Bouw of mits inschrijving via website
  • Meer info: www.dagvandeafwerking.be

DAG VAN DE AFWERKING

DAG VAN DE AFWERKING

LOMBARDSTRAAT 34
1000 BRUSSEL
+3225455600
-