naar top
Menu
Logo Print

WSB EN PLASTER-TECH: VAN SPECIALISTEN, VOOR SPECIALISTEN

WSB gaat partnerschap aan met Plaster-Tech

WSB gaat partnerschap aan met Plaster-TechWanneer twee bedrijven gelijklopende visies hebben, is het een kwestie van tijd voor beide met elkaar in aanraking komen. WSB Finishing Equipment en Plaster-Tech zijn nu een partnership aangegaan. Twee vaste waarden in de afwerkingssector, die elkaar zullen versterken en aanvullen. Beide staan borg voor een hoge kwaliteit van hun producten, hun service en ondersteuning. Daarbij staat de klant te allen tijde centraal.

SPECIALISTISCHE INSTELLING

Plaster-Tech is onderdeel van SFIC, specialist in binnenafwerkingen, met name op het vlak van valse plafonds, gipskarton, droogvloeren, isolatie en de natte afwerking. SFIC telt intussen acht vestigingen, met een negende vestiging die binnenkort opent aan de westkant van Brussel. Het doel is om een volledig bereik te hebben in België; in principe wil SFIC op een halfuur van elke werf bereikbaar zijn. 
SFIC bestaat sinds 1954. Het familiebedrijf groeide uit tot een succesvolle onderneming met verschillende vestigingen, waarna het in 2008 overgenomen werd door Saint-Gobain. 
Door de specialistische benadering heeft SFIC voor de natte afwerking een eigen dochterbedrijf uitgebouwd: Plaster-Tech.

SFIC is nooit 
meer dan 30 min. verafPLASTER-TECH

Plaster-Tech biedt alles aan voor de stukadoor: spuitmachines, compressoren en accessoires. Daarnaast beroept Plaster-Tech zich op zijn jarenlange expertise van zijn vijf medewerkers. Doel is om de professional binnen de 4 u. te depanneren in gans België, zodat die opnieuw aan de slag kan. 
Een dergelijke service en ondersteuning zit in het DNA van Plaster-Tech. Daarnaast denkt het bedrijf altijd mee met de klant. Samen met de kwaliteit van het aanbod geniet Plaster-Tech het vertrouwen van heel wat professionals, omdat zij weten dat Plaster-Tech hen snel en daadkrachtig uit de nood zal helpen. In het geval van problemen komt een expert van Plaster-Tech tot bij de klant om hem snel terug aan de slag te krijgen.

Opstart en demo

De klant wordt reeds van bij het begin met raad en daad bijgestaan; wanneer een klant een machine koopt, zal Plaster-Tech de opstart mee begeleiden, zodat hij een vliegende start kan nemen met zijn nieuwe machine. 
Daarnaast verzorgt Plaster-Tech demo's op de werf van de klant.

SAMENWERKING IS DE LOGICA ZELVE

Een dergelijke filosofie is terug te vinden bij WSB Finishing Equipment. Het leek dan ook een kwestie van tijd voor beide partijen met elkaar in zee zouden gaan. Reno Naert, Marketing Manager bij SFIC, legt uit: “Stilstaan is achteruitgaan; we zijn dan ook altijd op zoek naar innovaties en manieren om het beter te doen. In WSB en de spuitmachines van Euromair vinden we dan ook een logische partner om stappen vooruit te zetten." 
Johannes Bex, Sales Manager bij WSB: “De benadering naar de klant toe van Plaster-Tech is erg herkenbaar voor ons. We willen de klant altijd de beste kwaliteit en de meest geschikte oplossing bieden, zodat iedereen erbij wint."

Complementair

Concreet zal Plaster-Tech het aanbod van Euromair opnemen in zijn portfolio en verdelen via zijn Belgische vestigingen. Beide partijen zijn dan ook erg te spreken over de samenwerking. “Wanneer twee vaste waarden beslissen om een partnerschap aan te gaan, dan zullen beide partijen elkaar sowieso versterken. De klant kan er alleen maar wel bij varen."

WSB FINISHING EQUIPMENT

WSB FINISHING EQUIPMENT

VEILINGLAAN 56/58
1861 WOLVERTEM
+3222694675
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

WSB Finishing Equipment biedt producten en diensten aan op het vlak van voorbehandeling en oppervlaktebehandeling, lijm- en kitapplicaties maar ook systemen voor het transporteren van vloeistoffen.

Kwaliteit, veiligheid en milieuzorg staan hierbij centraal. WSB werd meer dan 40 jaar geleden opgericht en is sindsdien in de Benelux marktleider met een sterke reputatie als het gaat om kwaliteit en service.

De merknaam WSB omvat producten en diensten van: WAGNER, WALTHER-PILOT, REINHARDT-TECHNIK, TITAN, SATA, RUPES, EUROMAIR, B-TEC, en HONEYWELL.