naar top
Menu
Logo Print

Special Edition kledinglijn

RUPES viert 70ste verjaardag
magazine

RUPES S.p.A. viert zijn 70ste verjaardag met een unieke Special Edition kledinglijn. Binnen die lijn bevinden zich onder andere drie nieuwe producten met een uniek design:

• Sneakers: met het dempingssysteem zijn deze lichtgewicht schoenen ideaal voor sport én vrije tijd. De toplaag bestaat uit een combinatie van synthetisch materiaal met gaas om weerstand en ondersteuning te bieden en de antislip rubberzool zorgt voor extra grip, waarbij comfort en ergonomie gewaarborgd blijven.
• Polo shirt: dit nieuwe shirt is geborduurd met het 70 jarige RUPES logo en biedt dezelfde kwaliteit als andere RUPES polo’s.
• Cap: een nieuwe cap, voorzien van de nieuwe kleuren en het aangepaste logo.

De unieke Special Edition kledinglijn is verkrijgbaar via uw vaste - officiële RUPES dealer of neem contact op met WSB Finishing Equipment voor mogelijke verkooppunten.

WSB FINISHING EQUIPMENT

WSB FINISHING EQUIPMENT

VEILINGLAAN 56/58
1861 WOLVERTEM
+3222694675
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

WSB Finishing Equipment biedt producten en diensten aan op het vlak van voorbehandeling en oppervlaktebehandeling, lijm- en kitapplicaties maar ook systemen voor het transporteren van vloeistoffen.

Kwaliteit, veiligheid en milieuzorg staan hierbij centraal. WSB werd meer dan 40 jaar geleden opgericht en is sindsdien in de Benelux marktleider met een sterke reputatie als het gaat om kwaliteit en service.

De merknaam WSB omvat producten en diensten van: WAGNER, WALTHER-PILOT, REINHARDT-TECHNIK, TITAN, SATA, RUPES, EUROMAIR, B-TEC, en HONEYWELL.