naar top
Menu
Logo Print

High Efficiency Airless tip

magazine

Deze nieuwe professionele airless spuittips beschikt over speciale omkeertips, waarmee men onder veel lagere druk kan werken. De HEA-spuittip beschikt over een geoptimaliseerde voorneveling waardoor latex en andere verven reeds onder 80 bar kunnen worden verneveld. Dat combineert het beste van twee werelden: de tip heeft dezelfde opbrengst en debiet als hogedrukspuittips, terwijl ze een zachter spuitpatroon oplevert, de overspray tot 55% vermindert en tot 35% bespaart in het verfverbruik. Daardoor produceert deze tip ook zachtere overlappingen in het spuitbeeld.
De lagere druk zorgt voor minder slijtage van de pomp en de spuittips.

WSB FINISHING EQUIPMENT

WSB FINISHING EQUIPMENT

VEILINGLAAN 56/58
1861 WOLVERTEM
+3222694675
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

WSB Finishing Equipment biedt producten en diensten aan op het vlak van voorbehandeling en oppervlaktebehandeling, lijm- en kitapplicaties maar ook systemen voor het transporteren van vloeistoffen.

Kwaliteit, veiligheid en milieuzorg staan hierbij centraal. WSB werd meer dan 40 jaar geleden opgericht en is sindsdien in de Benelux marktleider met een sterke reputatie als het gaat om kwaliteit en service.

De merknaam WSB omvat producten en diensten van: WAGNER, WALTHER-PILOT, REINHARDT-TECHNIK, TITAN, SATA, RUPES, EUROMAIR, B-TEC, en HONEYWELL.