naar top
Menu
Logo Print

TOTAALVERHAAL WOODFIELD SPREEKT AAN

Woodfield breidt assortiment verder uit

Woodfield heeft nieuwe interessante importeurschappen voor de Benelux verworven! Het Nederlandse familiebedrijf is sinds 2012 actief op de Belgische markt. De producten van Woodfield worden inmiddels op meer dan 400 punten verkocht. Vooral met Woodfield Tape en het grote assortiment stuclopers heeft Woodfield faam gemaakt in België. Sinds 3 jaar is Woodfield eveneens importeur Benelux van Rohrlux bouwverlichting. Nu worden hier CemColori, St. Clear/Clearline/Bro Clean en Airlessco aan toegevoegd. Dit mede als gevolg van het overnemen van de werkzaamheden van Vebro.

Totaalverhaal Woodfield spreekt aanCEMCOLORI

Dit revolutionaire betonstuc is al waterdicht vanaf 1 mm laagdikte. Cemcolori is gespecialiseerd in een naadloze waterdichte en onderhoudsvriendelijke betonlookafwerking voor wanden, vloeren, aanrechtbladen, tafels en diverse meubels. De producten hebben een 100% natuurlijke uitstraling met grenzeloze designmogelijkheden. Natuurlijk zijn er andere producten op de markt. Die moeten echter waterdicht gemaakt worden door middel van aflakken, waxen of impregneren. Op termijn kan dit problemen opleveren wanneer de wax of laklaag slijtage vertoont. Bij Cemcolori is dat niet het geval; het is namelijk van nature waterdicht. De afwerking wordt met een speciaal ontwikkelde (hardtop) laklaag beschermd tegen vuilaanslag.

ROHRLUX

Totaalverhaal Woodfield spreekt aanRohrlux staat voor hoogwaardige schokbestendige (led)bouwlampen die de productiviteit en veiligheid op de werkvloer verhogen. Het assortiment van Rohrlux bestaat onder meer uit handlampen, machinelampen, werklampen en ledverlichting. De bouwlampen zijn robuust en bestand tegen water of andere vloeistoffen. Daarnaast werken ze energiebesparend, waardoor ze uitstekend te gebruiken zijn op iedere plek waar er gewerkt wordt. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen.

ST. CLEAR / CLEARLINE / BROCLEAN

De producten St. Clear en Clearline zijn reeds vele jaren een begrip op de Belgische markt op het gebied van reinigen en ontvetten van meerdere ondergronden. Ze hebben ook een reinigende werking en zijn zowel geurarm als met geur verkrijgbaar. Tevens is er met het product Broclean een groene aanslagverwijderaar toegevoegd aan het assortiment van Woodfield. Broclean voorkomt groene aanslag op diverse ondergronden.

 

Totaalverhaal Woodfield spreekt aanAIRLESSCO

Airlessco verfspuitapparatuur overtreft de meeste andere verfspuitapparatuur op het gebied van operationele levensduur en lage onderhoudskosten. De complete range verwerkt meer liters verf op een betrouwbare manier en met uitmuntende resultaten bij elke klus. De duurzame DC-motoren lopen langzamer en drijven de pomp aan met een solide tandwielsysteem. Ze zijn groter en hebben een hoger koppel, waardoor ze duurzamer en betrouwbaarder zijn.

De Airlessco pompen zijn gemaakt van gehard roestvrij staal en chroom voor een uiterst lange levensduur. Ook is er een type uitgerust met een Quick repair pump systeem, zodat u te allen tijde uw klus kunt afwerken.

WOODFIELD TAPE

Totaalverhaal Woodfield spreekt aan“Woodfield Tape is the best", dat zeggen we niet voor niks. Al sinds 1974 voeren wij een zeer uitgebreid programma. De crêpe tape groep bestaat uit vier producten: general, basis, prof en ons paradepaardje, de superieur. Die laatste heeft prestaties die geen andere crêpe tape kan evenaren.

Daarnaast voert Woodfield verschillende soorten rijstpapier tape, waarbij de Woodfield Fine-line tape de absolute topper is. Deze tape van 100% Japans rijstpapier is niet meer weg te denken in de schildersbranche.

In 2018 is de Fineline Tape Extra Strong geïntroduceerd, deze kan geplakt worden op moeilijke ondergronden zoals ruwe hout- en steensoorten.

WOODFIELD

WOODFIELD

LOOPKANTSTRAAT 24
5405 AC UDEN
+31413265261
-