naar top
Menu
Logo Print

De Caparol olifant krijgt gezelschap!

Nieuwe baseline: Caparol – verf & gevelisolatie
magazine

In 1984 werd de gestreepte olifant als nieuw logo voor Caparol ingevoerd. Dit majestueuze dier oogt dankzij zijn felle kleuren nog altijd fris en modern. “Net zoals de vertrouwde olifant zijn de verf en gevelisolatiesystemen van Caparol sterk en betrouwbaar”, vertelt Ellen Renette van Caparol. “Maar toch bleek er nood aan meer. Om de link te leggen tussen onze innoverende en technisch vooruitstrevende producten en het logo nog extra te verduidelijken gingen we op zoek naar de final touch om ons kleurrijk logo overal herkenbaar te maken. Daarom stellen we met trots onze goednieuwe en duidelijke baseline voor: Caparol - verf & gevelisolatie.” De komende weken en maanden zal deze baseline steeds meer in de communicatie van Caparol geïntegreerd worden.

CAPAROL

CAPAROL

KOELTORENLAAN 2
3550 HEUSDEN-ZOLDER
+3211605630
+3211525607
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Welkom bij Caparol.

Leefruimtes bouwen, (opnieuw) vormgeven, renoveren, beschermen en saneren - Caparol biedt voor elk project, voor elke vraag het juiste product. Meer nog: wij zijn niet alleen een betrouwbare handelspartner, maar ook de beste vriend van de vakman. Met een uitstekende productkwaliteit en verreikende technische competentie staan wij u bij - bij elk denkbare uitdaging. Zo kennen wij altijd de meest actuele wensen uit de praktijk, de speciale behoeftes van de gebruiker.

Ons jarenlange succes als marktleider in de branche zijn wij tegelijk ook als onze verantwoordelijkheid: ook in de toekomst willen wij onze kennis en onze passie ten dienst van onze klanten stellen - en producten, systemen en technieken voortdurend optimaliseren, dit binnen het kader van een gezon leefmilieu en een grotere vrijheid in de vormgeving. 

Met daadkracht en ideeën slaan wij ook hier nieuwe wegen in.